ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Το Ιατρικό κέντρο Αθηνών είναι γνωστό ότι έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στον Καρδιοχειρουργικό Τομέα. Παρέχει την πλέον σύγχρονη, στην Ελλάδα, τεχνολογική υποστήριξη σε διαγνωστικά μέσα. Έχει τα πιο άρτια και σύγχρονα εξοπλισμένα χειρουργεία και δύο πλήρως επανδρωμένες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δυναμικότητας 20 κλινών.

Κέντρο Χειρουργικής Πάλλουσας Καρδιάς

Ο καρδιοχειρουργός Βασίλειος Ν. Κωτσής MD είναι διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και επίσης, εντός του Ιατρικού Κέντρου, έχει δημιουργήσει το Κέντρο Χειρουργικής Πάλλουσας Καρδιάς.
Μαζί με τον καρδιοχειρουργό Βασίλειο Ν. Κωτσή MD συνεργάζονται έμπειροι και εξειδικευμένοι Καρδιοχειρουργοί και Καρδιοαναισθησιολόγοι.

VIDEO

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Με την μέθοδο χειρουργικής στεφανιαίων αγγείων με πάλλουσα καρδιά εξασφαλίζουμε την ακρίβεια και την απόλυτη επιτυχία ακόμα και σε περιστατικά υψηλού κινδύνου.
Με την χειρουργική στεφανιαίων αγγείων με πάλλουσα καρδιά επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα και γρήγορη επάνοδο του ασθενούς στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Πολυετής εμπειρία της συγκεκριμένης καρδιοχειρουργικής ομάδας στη χρήση της συγκεκριμένης τεχνικής.
Χειρουργική των στεφανιαίων αγγείων, αλλά σε πάλλουσα καρδιά με την υποβοήθηση εξωσωματικής κυκλοφορίας σε περιπτώσεις ισχαιμίας και καρδιακής ανεπάρκειας.
Συστηματική χρήση αρτηριακών μοσχευμάτων (αμφοτέρων των έσω μαστικών αρτηριών) και skeletonized fashion, καθώς και της κερκιδικής αρτηρίας, χωρίς χειρισμούς στην αορτή.
Άμεση χειρουργική επέμβαση του εμφράγματος του μυοκαρδίου όταν δεν είναι εφικτή η αγγειοπλαστική.
Ο προγραμματισμός της επέμβασης του ασθενούς μπορεί να γίνει άμεσα και χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του ασθενούς.
Η συνεργασία μας με το ιατρικό κέντρο Αθηνών σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και σας εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές, ελάχιστα επεμβατικές και με μικρότερες τομές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ